LECCINO-0,1-0,25-2

Leccino

Monosortno ekstra djevičansko ulje Leccina ima metalno zelenu boju, snažan voćni miris, a osjećaju se i blage note gorčine i pikantnosti. Plod ubran u ranoj berbi dati će izvrsnu kvalitetu ulju, a prevladavati će okusi masline i aromatičnog bilja.

Ulje Leccina neizbježno je u pripremi jela sa mesom, povrćem, glavonošcima i desertima kao što su preljevi za sladoled, skute i uz svježe sireve.

NARUČITE

Pendolino

Monosortno ekstra djevičansko ulje Pendolina ima svjetlo zelenu boju, snažan voćni miris badema, svježe pokošene trave i aričoke. Ova je sorta prvenstveno u uzgoju kao oprašivač maslinika, pa su iz tih razloga nepravedno zapostavljena njena izvanredna svojstva ulja.
Ulje Pendolina je vrlo harmonično, ima naglašeniju gorčinu i pikantnost pa samim time pojačava okus mesa divljači, bifteka i ramsteka, a izvrsno se sljubljuje s krem juhama.

NARUČITE
PENDOLINO-0,1-0,25
BIANCHERA-0,1-0,25

Bianchera

Monosortno ekstra djevičansko ulje Bianchere ima zlatno zelenu boju, miris svježe pokošene trave, badema, radića, a okus podsjeća na zdrav zeleni plod masline.

Stara domaća istarska sorta poznata je po snažnoj gorčini i umjerenoj pikantnosti te kao takva uz deserte mousse, sladoled i čokoladu pruža nezaboravni doživljaj gorko slatke kombinacije.

NARUČITE

Carbonazza

Monosortno ekstra djevičansko ulje Carbonazze ima zeleno žutu boju, voćni miris i okus masline, jabuke i badema. Stara je istarska sorta, poznata po svojoj umjerenoj gorčini i pikantnosti, te je neizbježni izbor pri spravljanju plave ribe, tune, lososa, hobotnice i morskih plodova.

NARUČITE
carbonazza
riserva

Traulin Riserva

Traulin Riserva kupaža je monosortnih ekstra djevičanskih ulja, te kao takva stvara harmoniju okusa u kušačevom nepcu. Omjeri su tajni, ali prevladava snažan voćni miris Leccina, te snažna gorčina Bianchere. Odličan je pojačivač okusa jelima pod pekom, proljetnoj fritaji sa pršutom i šparugama, bijeloj ribi i raznim morskim salatama.

NARUČITE