Ivana

Andrea

“Volimo sve što vole mladi, a ponajviše naše nasade maslina.”

“Tražeći sebe, vratili smo se svojim korijenima, na golu zemlju koja žudi za ljudskim dodirom,da bi iz ničega postala ponovno rodna i snažna kojoj se svi divimo.”

“Temelj svega u životu je poljoprivreda, tako je naš temelj postalo maslinarstvo.”

“Mladi, gladni, snažni.”

“Par koji su kao lonac i poklopac, nadopunjujemo se privatno i poslovno.”

“Nema ničeg ljepšeg od cvrkuta ptica, zujanja pčela i maslinika u cvatu.”

“Odrastavši na selu, nismo bili svjesni koje smo blagodati prirode imali u našem okruženju i na našem stolu.”

“I zato smo tu za vas, da vam prenesemo radost, okuse i ljubav.”

ŠTO IMAMO?

Naše Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo osnovano je 2006. godine, proteže se na preko 7 hektara, gdje njegujemo i obrađujemo 2000 stabala maslina. Uz maslinike njegujemo i samoniklo mediteransko bilje, te sadimo probne nasade bilja za proizvodnju eteričnog ulja. Imamo suvremeno skladište u kojem kontroliramo temperaturu i vlagu, ulje čuvamo u inox bačvama pod dušikom,a sve to činimo da bi zadržali kvalitetu i izvrsnost ulja. U sastavu našeg gospodarstva nalazi se i konoba, u kojoj se mogu kušati naši proizvodi.

ŠTO RADIMO?

Kroz naš rad i trud, stvaramo kvalitetne proizvode, koje je prepoznala i struka nagradivši nas s mnogobrojnim priznanjima, plaketama i medaljama. Kvaliteta velikih ekstra djevičanskih maslinovih ulja je suptilna veza između organoleptičkih svojstva (okus i miris), prehrambene kvalitete i zdravstvene beneficije.

Jednostavno rečeno, samo kvalitetna ekstra djevičanska maslinova ulja su dobra za zdravlje, a naša koja su izvrsna, mogu se smatrati esencijom toga. Ekstra djevičanska ulja dobivaju se isključivo mehaničkim prešanjem, hladnim postupkom.
Mi Vam to možemo dokazati putem kemijskih analiza i onime što pišu o nama u medijima, ali tek kada probate, zadobiti ćemo Vaše povjerenje. Mi proizvodimo esenciju zdravlja.

  • zaboravljena_maslina_nakon_berbe
  • zima_u_masliniku
  • berba
  • Example
  • IMG_1864
  • maslinik_ljeti
  • nase_ulje_uljara
  • sadnja_maslinika